Reserveer nu je tafel

Geopend van 11:30u en 22:00u. Gesloten op woensdag en donderdag.

Wij zijn gesloten vanaf 10 augustus tot en met 20 augustus wegens vakantie

Grand Café
De Watertoren
Bornem

Onze visie

Genieten van de kleine dingen: een kop koffie bij de krant? Even die match nog meepikken met de vrienden? Of je s’ochtends eens lekker laten verwennen met een ontbijt….

Wat voor de bewoners van de Residentie Baudry een thuis is, zou onze Watertoren ook voor alle andere bezoekers moeten worden… Dat is onze visie, waar we naartoe werken met ons team, met meer dan 15 jaar ervaring in de horeca, waarvan 6 jaar zelfstandig in onze voormalige brasserie.

Ons restaurant in Bornem

Geopend van 11:30u en 22:00u. Gesloten op woensdag en donderdag.
U bent elke dag welkom bij Grand Café De Watertoren Bornem

We bieden -buiten onze gewone kaart- voor zowel onze bewoners als passanten, een dagverse en lichte lunch aan, deze kan bij ons worden genuttigd aan democratische prijzen of zelfs als afhaal worden aangeboden op bestelling.

Na de lunch promoten we onze afternoonkaart, een uitgebreid assortiment aan thee, koffies, gebakjes en andere desserts. Met de bedoeling ook na de middag een rustmomentje te kunnen inlassen. Visite? Onaangekondigd of verwacht? Steeds welkom!

Voor ’s avonds voorzien we een iets stevigere dinerkaart - die op zijn beurt dan weer wordt aangevuld met een variatie van suggesties en seizoensknallers. Ook voor het zondagse familiediner of feestje allerhande hebben we een uitgebreide folder waarin groepsformules en menu’s in alle soorten en maten terug te vinden zijn.

©BVBA 't Kasseibaantje | Disclaimer
Website ontwikkeld door