Reserveer nu je tafel

Onze keuken is geopend van 9u tot 20.30u

Grand Café
De Watertoren
Bornem

Onze visie

Genieten van de kleine dingen: een kop koffie bij de krant? Even die match nog meepikken met de vrienden? Of je s’ochtends eens lekker laten verwennen met een ontbijt….

Wat voor de bewoners van de Residentie Baudry een thuis is, zou onze Watertoren ook voor alle andere bezoekers moeten worden… Dat is onze visie, waar we naartoe werken met ons team, met meer dan 15 jaar ervaring in de horeca, waarvan 6 jaar zelfstandig in onze voormalige brasserie.

Onze keuken

Onze keuken is dagelijks open tussen 09:00u en 20:30u.
U bent elke dag welkom bij Grand Café De Watertoren Bornem

We bieden -buiten onze gewone kaart- voor zowel onze bewoners als passanten, een dagverse en lichte lunch aan, deze kan bij ons worden genuttigd aan democratische prijzen of zelfs als afhaal worden aangeboden op bestelling.

Na de lunch promoten we onze afternoonkaart, een uitgebreid assortiment aan thee, koffies, gebakjes en andere desserts. Met de bedoeling ook na de middag een rustmomentje te kunnen inlassen. Visite? Onaangekondigd of verwacht? Steeds welkom!

Voor ’s avonds voorzien we een iets stevigere dinerkaart - die op zijn beurt dan weer wordt aangevuld met een variatie van suggesties en seizoensknallers. Ook voor het zondagse familiediner of feestje allerhande hebben we een uitgebreide folder waarin groepsformules en menu’s in alle soorten en maten terug te vinden zijn.

De Watertoren Bornem op Instagram

©BVBA 't Kasseibaantje | Disclaimer
Website ontwikkeld door