Reserveer nu je tafel

Geopend van 11:30u en 22:00u. Gesloten op woensdag en donderdag.

Wij zijn gesloten vanaf 10 augustus tot en met 20 augustus wegens vakantie

Grand Café
De Watertoren
Bornem

Grand Café De Watertoren biedt niet alleen de bewoners van residentie Baudry een warme en huiselijke sfeer, iederéén is hier zeer welkom. De uitbaters Yannick Smet en Vicky Heyvaert beschikken over een jarenlange ervaring in het vak en doen hun uiterste best om hun cliënteel te verwennen:

  • (H)eerlijk tafelen met vrienden of familie ?
  • Pannenkoekje met de kleinkinderen?
  • Voetbalmatch meepikken aan den toog met de makkers?
  • … Of een (feestelijke) bijeenkomst met een grote groep?
  • Bij ons kan het allemaal!

Druk en weinig tijd over om te koken? Bent u alleen en kookt u liever niet dagelijks? Of lukt het koken misschien (even) niet zo goed?

Bij de start van 2020 hebben we onze activiteiten iets uitgebreid en is onze webshop gelanceerd. Wij bedelen nu ook bij u thuis tal van verse dagschotels en huisspecialiteiten zoals onder andere de Klein-Brabantse streektopper Paling Int Groen. U kan kiezen én betalen via onze webshop, maar ook bestellingen doorgeven per telefoon. Wij leveren 7 op 7, telkens tussen 9 & 13u de door u gekozen gerechten aan uw deur. Dit in een microgolfbestendige verpakking die u snel en handig kan opwarmen. Elke dag een andere dagschotel. Soep met dagschotel bedraagt €12, met de spaarkaart krijgt u 15+1gratis.

Let ook zeker op uw brievenbus, maandelijks bedelen wij onze folder/menu via Publinieuws doorheen heel Klein-Brabant! Klik dus zeker verder of neem telefonisch contact met ons op!

Werken bij de watertoren?

Studenten/stagiaires hotelopleiding zeer welkom, Ervaren bar/keukenpersoneel (deel-/voltijds/flexi).
Contacteer ons via mail met jouw CV.

©BVBA 't Kasseibaantje | Disclaimer
Website ontwikkeld door