Reserveer nu je tafel

Geopend van 11:30u en 22:00u. Gesloten op woensdag en donderdag.

Wij zijn gesloten vanaf 10 augustus tot en met 20 augustus wegens vakantie

Miemuze neemt vanaf 29/3/2021 de dagschotels aan huis van "De Watertoren" over.

Uiteraard zorgen wij voor dezelfde kwaliteit en service die u gewend bent!

Aanbod

Dagschotel: € 10.00

Dagschotel + dagsoep: € 12.00

Dagschotel + dagsoep + dessert: € 15.00

Suggestie weekend: € 15.00

Suggestie weekend + dagsoep: € 15.00

Suggestie weekend + dagsoep + dessert: € 20.00

1L soep: € 4.50

Regio

Bornem - Branst - Eikevliet - Wintam - Hingene - Oppuurs - Puurs - Mariekerke - Sint-Amands

Praktisch

Bestellen

Bestellen kan via:
Telefoon: 0474/66.65.36 of 03/345.63.60
E-mail: info@miemuze.be
Website: https://miemuze.be/aan-huis

Bestellen kan 48u op voorhand. Levering voorzien tussen 8u00 en 12u00. Op zaterdag is er levering voor bestellingen op zondag en maandag. Betalen kan bij levering met gepast cash of bancontact.

Menu

MAANDAG 29/3

MACARONI MET HAM EN KAAS


DINSDAG 30/3

WITLOOF IN DE OVEN MET PUREE


WOENSDAG 31/3

SCAMPI “MOEKE” MET PASTA


DONDERDAG 1/4

STOOFPOTJE VAN KIP, KARMELIET EN PUREE


VRIJDAG 2/4

PREIROLLETJES MET GEROOKTE ZALM EN PUREE


ZATERDAG 3/4

HAMBURGER MET BLOEMKOOL & AARDAPPELEN


ZONDAG 4/4

SALADE GRIJZE GARNALEN


MAANDAG 5/4

KOUDE PASTA SALADE MET SERRANOHAM


DINSDAG 6/4

LUIKSE BALLETJES MET BOONTJES EN PUREE


WOENSDAG 7/4

GEPANEERDE PLADIJSFILET, TARTAAR, AARDAPPELEN


DONDERDAG 8/4

WORST MET RODE KOOL EN AARDAPPELEN


VRIJDAG 9/4

ZALMFILET MET DRAGON/SPINAZIE PUREE EN BEARNAISE


ZATERDAG 10/4

RIBBETJES MET PELPATAT


ZONDAG 11/4

SCAMPI MET CURRYSAUS EN RIJST


MAANDAG 12/4

PASTA MET GEHAKTBALLEN, TOMATENSAUS EN PARMEZAAN


DINSDAG 13/4

LOEMPIA MET KIP, COURGETTE, CURRYSAUS EN RIJST


WOENSDAG 14/4

KOOLVISFILET MET KRUIDENKORST & ZUIDERSE PUREE


DONDERDAG 15/4

TARTIFLETTE MET SPEK, KAAS EN WITTE KOOL


VRIJDAG 16/4

RISOTTO MET SCAMPI, ERWTEN, CHAMPIGNONS & SPINAZIE


ZATERDAG 17/4

KIPPENWORST, WORTELPUREE EN PICKLESSAUS


ZONDAG 18/4

VARKENSWANGEN MET BIER, WARM WITLOOF EN PUREE


MAANDAG 19/4

LASAGNE MET VIS, KRUIDENSAUS EN SPINAZIE


DINSDAG 20/4

OVENSCHOTEL MET GEHAKT, BLOEMKOOL EN AARDAPPELEN


WOENSDAG 21/4

PASTA MET GROENE GROENTEN EN VERSE ZALM


DONDERDAG 22/4

WOK MET KIP, KOKOS, CURRY EN RIJST


VRIJDAG 23/4

BORDJE GEROOKTE ZALM MET KOUDE AARDAPPEL SALADE


ZATERDAG 24/4

PAELLA MET KIPPENBOUTEN


ZONDAG 25/4

VARKENSHAASJE MET RATATOUILLE, KRIELTJES


MAANDAG 26/4

LUXE KOUDE NOORSE VISSCHOTEL


DINSDAG 27/4

PENS MET APPELMOES EN PUREE


WOENSDAG 28/4

TONGROLLETJES MET GARNALENSAUS EN PREIPUREE


DONDERDAG 29/4

BALLETJES MET KRIEKEN EN PUREE


VRIJDAG 30/4

SEIZOENSVIS MET SPINAZIEPUREE EN MOSTERDSAUS


©BVBA 't Kasseibaantje | Disclaimer
Website ontwikkeld door